Blåsig dag..

Ja, det är ju inte den värmen som har varit iaf.. Tycker inte om denna blåst =(
Jag tycker att jag börjar sakta men säkert bli lite piggare..
Hoppas på att det börjar gå åt rätt håll nu..
Det är tur att jag har min underbara man som alltid står bredvid mig..
En dag när det var riktigt jobbigt, ca ett halvår sen.. Då fick jag en
underbar bukett med blommor, och ett litet kort från Johan & Ellie..
"När du inte längre orkar gå, då ska vi bära dig"
Jag älskar er något obeskrivligt.. Utan er skulle jag inte vara den jag är idag..

Växjö...

Helgen som var, var mycket bra.. Vi firade Ellie och hon var jätte nöjd med alla presenter.. Vi lagade god mat och hade det jätte mysigt.. I söndags var det tänkt att dom skulle åka hem själva till Växjö, men Samuel och jag bestämde oss för att följa med.. Dessvärre fick Samuel feber i måndags.. Jätte tråkigt, men vad gör man.. Sånt kan man inte riktigt förutse.. Så det har varit många dagar inne, men mycket filmys och glass.. Ellie och jag har passat på att sola lite me, så lite färg har vi nog fått båda två.. (behövligt)
Igår var jag och Stefan ute på lite shopping, tanken var ju att Samuel skulle följa md men det var ju ingen bra ide när han fortfarande hade lite feber.. Men o andra sidan var det skönt för mig att komma ut lite.. Det kändes faktiskt ganska så okej, även om det var mycket folk osv.. Vissa dagar går bättre än andra.. Så jag får ta vara på dom som faktiskt är bra helt enkelt.. Jag hittade efter mycket om och men ett allvädersställ till Samuel.. Jag var egentligen ute efter en vårjacka men dom hade ett jätte bra erbjudande på stadium, ett everest regn o vind tät ställ. En mellan blå jacka och svarta byxor.. Han blev sååå glad när jag kom hem, han hade sagt att han ville ha en just blå jacka.. Hittade lite skor och gummistövlar me, så nu har han nog det han behöver för denna våren iaaf...
Ikväll kommer vi hem, ska bli skönt.. Det är väl som dom säger, borta bra men hemma bäst... <3


Hej igen...

Hej på er igen.. Nu var det ett tag sen sist.. Det är så mycket som har vänt sig upp och ner i mitt liv, som har gjort att jag har valt att stänga ute det mesta.. Jag kämpar på än idag, och tar en dag i taget.. Jag är oändligt tacksam för min familj och vänner som har stått vid min sida, under den senaste tiden som har varit så jobbig.. Så tack till er..
Imorgon är det fredag igen, dagarna går.. Eleonore och Stefan kommer ner över helgen, så jag har något att glädjas åt.. Eleonore blir 21 på lördag, så lite överaskningar ligger och väntar..
I övrigt blir det en lugn helg, förhoppningsvis.. Jag tar en dag i sänder..
På återseende, snart.....

RSS 2.0